Dienstenaanbod

Quickscan
Een quickscan is een snelle manier om te achterhalen wat de oorzaak is van financiële problemen. Na een voorbereidingsopdracht volgen er twee persoonlijke gesprekken. Tijdens het eerste gesprek staat het volledig in kaart brengen van de financiële situatie centraal. Op basis van deze inventarisatie volgt een tweede gesprek waarin handvatten worden gegeven voor het oplossen van de financiële problematiek.
Kosten: € 280,=

Budgetcoaching
Waar een quickscan onvoldoende blijkt wordt intensieve coaching aangeboden. De doelen van de budgetcoaching worden opgesteld in overleg met u als werkgever. Het doel is immers de nadelige gevolgen voor uw bedrijf te beperken. Een voorbeeld van een doel kan zijn het oplossen van een loonbeslag.
De duur en intensiviteit van de budgetcoaching wordt in overleg en op maat afgestemd.
Kosten: vanaf € 240,= per maand

Stabilisatietraject
Als uit de quickscan of de budgetcoaching blijkt dat schuldhulpverlening noodzakelijk is kunnen wij uw medewerker hiernaar begeleiden. Dit traject bestaat uit het op orde brengen van de administratie, het in evenwicht brengen van de inkomsten en uitgaven en het volledig inventariseren van de schulden. Dit complete dossier wordt vervolgens aangeboden aan de gemeente die verantwoordelijk is voor de schuldhulpverlening. Door de inzet van dit stabilisatietraject kan de wachttijd bij de gemeente aanzienlijk verkort worden.
Kosten: tarief op offertebasis na quickscan

Interactieve presentatieIMG_3501b
Een mooi voorbeeld van preventie is een interactieve presentatie voor uw medewerkers. Tijdens deze presentatie wordt de kennis van uw medewerkers getest en vergroot. Er wordt direct ingespeeld op het kennisniveau van uw medewerkers waardoor het voor iedereen waardevol is. Deze presentatie kan worden opgevolgd door een quickscan.
Kosten: tarief op offertebasis

Maatwerktraject
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

Alle tarieven op deze pagina zijn excl. BTW en reiskosten.

Top